barion-card-payment-banner-compact-2016-200x190px

Hogyan tudok bankkártyával fizetni?

Webáruházunkban az online bankkártyás fizetés lehetőségét a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064-/2013. A fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem közvetlenül webáruházunk oldalán.

Mi a Barion?

A Barion egy bankfüggetlen, sokak által használt online fizetési rendszer. A fizetés kényelmes, gyors és biztonságos: nincs szükség regisztrációra, bankkártya adatai webáruházunkhoz semmilyen formában nem jutnak el. További információ: https://www.barion.com/hu/tajekoztato-biztonsagos-online-fizetesrol

Milyen kártyatípusok elfogadottak?

  • MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • American Express

Hogyan zajlik a fizetés?

Amennyiben az Ön által választott termék(ek) megrendelésekor a bankkártyás fizetést választja, az Általános Szerződési Feltételek elfogadása (a képernyőn jobbra lent) és a “Fizetés” gomb megnyomása után Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára.

A vásárlása végösszege mellett kétféle fizetési módot ajánl fel az oldal: a Barion tárca használatát (balra) és a bankkártyás fizetést (jobbra). Ha van Barion-tárcája, és fel is van töltve az egyenlege, egy email-cím és jelszó megadásával, kártyaadatok megadása nélkül is fizethet. Ha nem rendelkezik ilyennel, akkor a jobb oldalon kért információkat megadva tud bankkártyájával fizetni.

Ha valamilyen okból sikertelen a fizetés, a rendszer felajánlja az újbóli próbálkozást, illetve utána még mindig választhat másik fizetési módot a webáruházban.

Van-e költsége a bankkártyás fizetésnek?

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

Biztonságos-e az online fizetés?

A Barion rendszere teljesen biztonságos. Rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A bankkártya adatai webáruházunkhoz semmilyen formában nem jutnak el. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi.

Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

 

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Szeretné megbeszélni?
Nyugodtan közreműködhet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>