VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ A RE-CIKLI WEBÁRUHÁZÁHOZ

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

A megrendelt kerékpár vételárát, illetve szállítási költségét lehetősége van készpénzben, utánvéttel, előreutalással vagy bankkártyával fizetni. Ékszereink és otthoni kiegészítőink esetében utánvétes fizetésre nincs lehetőség.

1. Készpénz

Közvetlen készpénzes fizetésre a megrendelt termék átvételének helyszínén van lehetőség, személyes átvétel esetén. A termék adatlapján mindig fel van tüntetve, hogy az a termék melyik helyszínen található.

Lehetséges emellett készpénzben fizetni a terméket kiszállító futárszolgálatnak. (Lásd Utánvét.)

2. Előreutalás

Ebben az esetben a megrendelés végösszegét a bankszámlaszámunkra kell utalnia. Ezt a bankszámlaszámot Önnek az Ügyfélszolgálat a megrendelést megerősítő e-mailben rögzíti, közvetlenül pedig Ügyfélszolgálatunk cégadatainál találja meg.

Előreutalás esetén a fizetendő összeget 10 munkanapon belül kell eljuttatni a megadott bankszámlaszámra, ellenkező esetben a megrendelés érvényét veszti, törlésre kerül.

Az utalás közleményében, kérjük, mindenképp tüntesse fel a megrendelés azonosítóját (amelyet a megrendelést visszajelző automatikus e-mailben, valamint az Ügyfélszolgálat megerősítő e-mailjében is megtalál), valamint a termék – termék-adatlapon feltüntetett – nevét!

Előreutalás esetén a vételár és a szállítási költség bankszámlára történő megérkezését követően indítjuk el a termék kiszállítását, amelyről Önt ezután 1 munkanapon belül e-mailben tájékoztatjuk.

3. Utánvét

Ebben az esetben a megfelelő összeget a termék kézhez vételekor kell rendeznie: házhoz szállítás esetén a csomagot kiszállító futárnak, vagy postai átvétel esetében az ott kijelölt alkalmazottnak adja át.

Utánvétes fizetési mód ékszerek és otthoni kiegészítők megrendelése esetén csak a szállítási különbözet megtérítése esetében lehetséges.

Az utánvétes szállítás költsége jellemzően nagyobb az előreutalásos szállításénál, és szállítási módtól függően eltérő lehet. (Lásd alább.)

4. Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064-/2013. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem közvetlenül webáruházunk oldalán. A fizetés kényelmes, gyors és biztonságos: nincs szükség regisztrációra, bankkártya adatai webáruházunkhoz semmilyen formában nem jutnak el. További információ: https://www.barion.com/hu/tajekoztato-biztonsagos-online-fizetesrol

barion-card-payment-banner-2016-300x35px

CSOMAGOLÁS

Minden terméket ütődés- és karcolásmentesen, karton vastagságú dobozba csomagolunk be, így biztosítjuk annak biztonságos szállítását és megérkezését. Az ékszereket légpárnás borítékban, saját dobozukba csomagolva postázzuk.

A kerékpár kicsomagolásával kapcsolatban a Kerékpár kicsomagolása és üzembe helyezése pontban talál részletes információt.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Minden termékünk esetében lehetősége van a termék személyes átvételére vagy kiszállíttatására a Magyar Posta szolgáltatásainak igénybe vételével.

1. Ingyenes kiszállítás

50 000 forint feletti termék vásárlása esetén a szállítás a vevő számára díjtalan. Ebben az esetben csak a szállítási lehetőségek közül kell választania, a szállítás költségét a Re-Cikli fizeti.

2. Személyes átvétel

A megvásárolt terméket személyesen a bemutatótermünkben vagy műhelyünkben veheti át. A termékek adatlapján mindig fel van tüntetve, hogy a termék hol vehető át személyesen. A bemutatótermünk és műhelyünk oldalán (amelyeket az előző mondatban a nevükre kattintva vagy a www.reciklimuhely.hu honlapról érhet el) minden szükséges elérhetőséget megtalál. A személyes átvétel időpontját mindig érdemes előre egyeztetni az adott helyszínen dolgozó munkatársainkkal. A személyes átvételnek nincsen semmilyen plusz költsége.

3. Szállítás Postán

3.1 Átvétel Csomagautomatából

A 20 kg alatti termékeket – ékszereket és lakberendezési tárgyakat – lehetősége van csomagautomatából átvenni. Csomagautomaták megtalálhatók az ország számos nagyobb településén, az Önhöz legközelebb esőről itt tud tájékozódni. A csomagautomatába rendelt termék 1 munkanapon belül megérkezik – ennek időpontjáról Ön e-mailben és SMS-ben is kap értesítést. A megérkezést követően a csomagot 2 munkanapig veheti át, 0-24 óráig. A csomagautomatából csomagjához egy kapott kód és telefonszáma segítségével juthat hozzá.  Ennek költsége 490 forint. Ez a szállítási mód csak előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetében választható.

3.2 Házhoz szállítás

Termékeinket a Magyar Posta szolgáltatásainak igénybevételével, postai csomagként (úgynevezett MPL postacsomagként) az Ön által megadott címre szállíttatjuk ki. Házhoz szállítás esetén Ön választhatja az üzleti és a normál postai csomagként történő kiszállítást.

Üzleti csomag esetében megrendelése a feladás utáni első munkanapon érkezik meg. Ennek költsége az ékszerek esetében előreutalással vagy  bankkártyás fizetéssel 1 690 forint, utánvéttel 2 320 forint; lakberendezési tárgyak esetében előreutalással vagy  bankkártyás fizetéssel 1 980 forint, utánvéttel 2 610 forint; kerékpárok esetében előreutalással vagy  bankkártyás fizetéssel 3 340 forint, utánvéttel 3 970 forint.

Normál postai csomag esetén a küldemény nagy valószínűséggel három munkanapon belül, de legkésőbb a negyedik munkanapon érkezik meg címzettjéhez.  20 kg feletti csomagok, azaz kerékpárok ilyen módon nem szállíthatók, valamint ebben az esetben utánvétre nincs lehetőség. Ennek költsége az ékszerek esetében (előreutalással) 1 490 forint, lakberendezési tárgyak esetében  1 790 forint.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

TERMÉKEK Személyes átvétel Csomagautomatából
(előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén)
Házhoz szállítás
Üzleti MPL postacsomagként,
előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén
Üzleti MPL postacsomagként, utánvéttel Normál MPL postacsomagként, előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén
Ékszerek, kiegészítők 0 490 1690 2320 1490
Lakberendezési tárgyak 0 490 1980 2610 1790
Kerékpárok 0 3340 3970

A KERÉKPÁR KICSOMAGOLÁSA ÉS ÜZEMBE HELYEZÉSE

A kerékpárokat összeszerelve, beállítva kapja meg – ennek plusz költsége nincsen.
Ahhoz, hogy a kerékpár szállítható legyen, csomagoláskor a kormányt elfordítjuk, és kivesszük a pedálokat. Ezek helyreállítása a Vásárló feladata.

A kormányhoz 5-ös vagy 6-os imbuszkulcs szükséges, a pedálokat 15-ös villáskulccsal tudja meghúzni. Itt a menetet érdemes a betekerés előtt gépzsírral bekenni. Az első kerekek visszaszereléséhez is 15-ös villáskulcs szükséges, ha esetleg nem lenne gyorszáras.

A kicsomagoláshoz és az üzembe helyezéshez további segítséget itt talál.